Soms heb je zin om op niveau te eten en jezelf eens lekker culinair te laten verwennen. Natuurlijk met vrienden, of romantisch met z’n tweetjes. Maar dan niet in een restaurant maar gewoon, relaxed, in je eigen huis. Een privé chef aan huis.

Denk je eens in. Als je romantisch wil dineren hoeft je niet perse in nette kleding te hijsen en erp je best uit te zien. Een geweldig kaarslicht diner kan thuis ook, en als jij dat wil dan zit je lekker in je huispak of joggingbroek. Maar uiteraard kunnen jij en je vrienden ook met een leuke groep in de watten worden gelegd door een privé chef aan huis.

We bespreken van te voren de mogelijkheden en het menu. Dus ik weet precies wat ik mee moet nemen en zorg dat alle mis en place is gedaan en ik meteen kan beginnen met koken wanneer ik arriveer.

Het enige wat jij en je vrienden hoeven te doen is borden en bestek klaarzetten en een flesje wijn opentrekken. En als je wil, kan ik ook de perfecte wijn voor bij jouw menu adviseren of zelfs faciliteren.

Als chef, hobbykok en gepassioneerd foodie heb ik genoeg ervaring om al jouw culinaire wensen uit te laten komen. Vlees, vis, vega, alleen géén vegan, daar doet Lesley niet aan.

Eten op top niveau, in de vertrouwde en relaxte sfeer van je eigen huis. Dit moet je niet zien als catering maar als een privé service next level. De luxe, de weelde en het meesterlijke eten van jouw eigen privé chef aan huis.

Maar natuurlijk hoeft het niet altijd luxe en overdaad te zijn. Misschien heb je wel zin in een portie home made comfort food maar heb jij gewoon de tijd, of zin niet om dit te maken. In overleg kan bijna alles!

2 thoughts on “Privé chef aan huis

  1. Kom je tijdens corona ook bij ons thuis? Wij hebben wel weer eens behoefde aan ‘uit eten’ ook al is dat dan in eigen huis. En niet tussen 12 en 18 uur maar gewoon lekker de hele avond tafelen. Vast bedankt.

    1. Wij hebben onlangs genoten van een heerlijke avond verwennerij door Lesley. Dit is een aanrader!
      Chef Lesley, bedankt voor de goede zorgen, het heerlijke eten en de lekkere wijnen erbij. Nat en Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *